Integritetspolicy

I integritetspolicyn kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har beträffande personuppgifter.

 

Personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter är:
Shopet AB (Dogman.com)
559004-8699
Björkavägen 105SE-26036 ÖDÅKRA-VÄLA

Om du har några frågor angående vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss på vår e-postadress web@dogman.se eller ringa oss på telefonnummer 040-666 01 01. Vår postadress är Shopet AB, Bronsgatan 10, 265 39 Åstorp.

 

 

Vilka personuppgifter samlar vi in, och varifrån?

När du är i kontakt med oss (t.ex. vid köp, ifyllande av formulär eller besök på websidan) samlar vi in personuppgifter om dig. De uppgifter vi samlar in är namn, personnummer, adress, e-postadress, telefonnummer och medlemsnummer, köp-, order- och användningshistorik, IP-adress samt information som du lämnar till vår kundtjänst.

Din adress samlar vi in från folkbokföringsregistret alternativt fyller du i den själv på vår websida.

 

Personuppgifter som vi samlar in från annan källa

Förutom personuppgifter som du själv lämnar till oss eller som vi har samlat in baserat på hur du använder våra tjänster eller baserat på dina köp kan vi också samla in personuppgifter från andra källor. Vilka personuppgifter vi samlar in från dig och från vilken källa vi har hämtat uppgifterna ser du i tabellen nedan.

Källa för insamling

Typ av personuppgifter

Skatteverkets adressregister eller upplysningsföretag. Utförs av Klarna, ved frågor kan Klarna kundtjänst kontaktes på
21 01 89 91.

Din folkbokföringsadress

 

Därför behandlar vi dina personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter för följande ändamål och med stöd av följande lagliga grunder:

 

Köp

För att du ska kunna beställa produkter av oss på vår webbplats behöver vi behandla dina personuppgifter.

Exempel på behandlingar som utförs för ändamålet

·    Behandling av personuppgifter för att kunna leverera din produkt (inklusive kommunikation med dig rörande din leverans)

·    Behandling av personuppgifter för att kunna bekräfta din identitet och ålder vid hantering och kommunikation kring ditt köp

·    Behandling av personuppgifter för att kunna administrera din betalning

·    Vi använder cookies och andra liknande spårningstekniker för detta ändamål. Läs mer om detta under avsnittet «Cookies» i detta dokument.

Laglig grund

Köpeavtalet som vi har ingått med dig.

Mottagare av personuppgifter

För detta ändamål kan vi dela uppgifter om ditt köp med vår betallösningspartner i syfte att administrera din betalning och vår speditör i syfte att kunna leverera din beställda produkt. Dessa leverantörer är självständigt personuppgiftsansvariga. Läs mer om detta i avsnittet «De som får del av personuppgifterna».

Lagringstid

Till dess att köpet har genomförts (inklusive leverans och betalning) och för en tid om 36 månader därefter i syfte att kunna hantera eventuella reklamations- och garantiärenden.

 

Kundtjänstärenden

Vid alla kontakter med oss kommer vi att göra vårt bästa för att ge dig så bra service som möjligt. För att kunna hantera ditt ärende behöver vi behandla dina personuppgifter.

Exempel på behandlingar som utförs för ändamålet

·    Behandling av personuppgifter som vi behöver för att kommunicera med dig och besvara dina frågor som du skickar till oss via telefon, e-post, vår livechatt eller i andra digitala kanaler

·    Behandling personuppgifter för att kunna utreda dina klagomål- och supportärenden. Ett supportärende kan t.ex. gälla teknisk support

·    Behandling av personuppgifter som vi behöver för att administrera och kommunicera med dig i händelse av ett reklamations- och garantiärenden som rör ditt köp

·    Vi använder cookies och andra liknande spårningstekniker för detta ändamål. Läs mer om detta under avsnittet «Cookies» i detta dokument.

Laglig grund

Vårt och ditt berättigade intresse av att kunna hantera ditt kundserviceärende.

Lagringstid

Senast 6 månader efter avslutat ärende.

 

 

Marknadsföring och kommunikation

För att du ska kunna få ta del av våra senaste erbjudanden och nyheter kan vi marknadsföra och skicka kommunikation om våra produkter och vårt företag i olika kanaler, t.ex. genom olika typer av annonsering eller genom information i sociala medier. För att kunna marknadsföra oss behöver vi ibland behandla dina personuppgifter.

Kom ihåg att du alltid har rätt att invända mot vår marknadsföring. Det kan du göra direkt i våra utskick genom vår avregistreringslänk eller genom att kontakta kundservice. Om vår marknadsföring visas i sociala medier kan du ange dina preferenser direkt i den sociala medie-plattformen, t.ex. via dina inställningar eller i samband med det relevanta inlägget.

Exempel på behandlingar som utförs för ändamålet

·    Behandling av personuppgifter för att skicka marknadsföring och kommunikation om våra produkter och vårt företag via e-post, sms, applikationer eller andra digitala utskick, t.ex. erbjudanden i form av nyhetsbrev

·    Behandling av personuppgifter för att visa annonser i andra digitala kanaler, t.ex. marknadsföring i sociala medier eller på andra webbplatser

·    Behandling av personuppgifter för att visa relevanta produktrekommendationer

·    Behandling av personuppgifter för att påminna dig om kvarglömda produkter i varukorgen

·    Behandling av personuppgifter för att ta fram analyser och statistik baserat på t.ex. våra användares respons på vår annonsering såsom öppningsstatistik, konverteringsgrad eller andra liknande uppgifter i syfte att utvärdera resultatet av vår marknadsföring och förbättra vår marknadsföring till dig

·    För detta ändamål utför vi analyser baserade på dina personuppgifter. Läs mer om detta i avsnittet «Kundanalys».

·    Vi använder cookies och andra liknande spårningstekniker för detta ändamål. Läs mer om detta under punkt 8 i detta dokument.

Mottagare av personuppgifter

För detta ändamål kan vi dela vissa personuppgifter med leverantörer av marknadsföringstjänster som t.ex. hjälper oss med olika typer av marknadsföringsutskick. Vi kan också dela personuppgifter med sociala media-plattformar för annonsering av vårt företag och våra produkter och tjänster. Dessa leverantörer är både personuppgiftsbiträden till oss och självständigt personuppgiftsansvariga. Läs mer om detta i avsnittet «De som får del av personuppgifterna».

Laglig grund

Vårt berättigade intresse av att skicka marknadsföring om oss och våra produkter alternativt ditt föregående samtycke när vi delar personuppgifter med en social media-plattform.

Lagringstid

Det som inträffar först av senast 24 månader från din senaste aktivitet (med aktivitet avses köp eller annan interaktion, t.ex. klick i e-post) eller tills du invänder mot vår marknadsföring, t.ex. avanmäler dig i vårt nyhetsbrev, uppdaterar dina preferenser i relevant social media-plattform eller väljer att inte längre följa oss på sociala medier.

 

Medlemskap i vår kundklubb

Om du går med i vår kundklubb kommer vi att behandla dina personuppgifter så att vi kan se till att vi uppfyller våra åtaganden enligt medlemsvillkoren. Klicka här för att läsa våra medlemsvillkor.

Exempel på behandlingar som utförs för ändamålet

·    Behandling av personuppgifter för registrera ditt medlemskap

·    Behandling av personuppgifter för att löpande administrera ditt medlemskap, t.ex. genom adressuppdateringar, uppdateringar av ditt medlemskonto, kommunikation rörande uppdaterade medlemsvillkor eller andra liknande åtgärder

·    Behandling av personuppgifter för att kunna skicka personliga erbjudanden

·    För detta ändamål utför vi analyser baserade på dina personuppgifter. Läs mer om detta i avsnittet «Kundanalys».

·    Vi använder cookies och andra liknande spårningstekniker för detta ändamål. Läs mer om detta under avsnittet «Cookies» i detta dokument.

Laglig grund

Avtalet (medlemsvillkoren) som vi har ingått med dig.

Mottagare av personuppgifter

För detta ändamål kan vi använda tjänsteleverantörer som hjälper oss att anpassa våra tjänster utifrån våra användares upplevelse av tjänsterna. Vi kan också dela vissa personuppgifter med leverantörer av marknadsföringstjänster som t.ex. hjälper oss med olika typer av marknadsföringsutskick. Vi kan också dela personuppgifter med sociala media-plattformar för annonsering av vårt företag och våra produkter och tjänster. Dessa leverantörer är både personuppgiftsbiträden till oss och självständigt personuppgiftsansvariga. Läs mer om detta i avsnittet «De som får del av personuppgifterna».

Lagringstid

Det som inträffar först av att du säger upp ditt medlemskap eller om du har varit inaktiv i 5 år.

 

Din användarupplevelse

För oss är din upplevelse av oss som företag och våra tjänster en viktig del i vårt erbjudande. Vi kan därför behandla dina personuppgifter för att göra din upplevelse mer personlig eller för att förenkla ditt användande av våra tjänster.

Exempel på behandlingar som utförs för ändamålet

·    Behandling av personuppgifter för att visa inspirationsbilder utifrån t.ex. dina tidigare köp eller produkter som du har gillat i sociala medier

·    Behandling av personuppgifter för att förenkla din användning av våra tjänster, t.ex. genom att spara dina shoppinglistor/önskelistor eller ditt valda betalsätt för göra dina framtida köp smidigare

·    Behandling av personuppgifter för att ta fram analyser och statistik baserat på t.ex. våra användares användning av våra tjänster eller annan feedback som användare har lämnat till oss i syfte att kunna förbättra användarupplevelsen, t.ex. genom att göra det lättare att få tillgång till vissa funktioner på vår hemsida eller för att kunna visa ett mer relevant innehåll

·    För detta ändamål utför vi analyser baserade på dina personuppgifter. Läs mer om detta i avsnittet «Kundanalys».

·    Vi använder cookies och andra liknande spårningstekniker för detta ändamål. Läs mer om detta under avsnittet «Cookies» i detta dokument.

Laglig grund

Vårt och ditt berättigade intresse av att kunna göra våra tjänster mer användarvänliga och relevanta.

Mottagare av personuppgifter

För detta ändamål kan vi använda tjänsteleverantörer som hjälper oss att anpassa våra tjänster utifrån våra användares upplevelse av tjänsterna. Dessa leverantörer är personuppgiftsbiträden till oss eller självständigt personuppgiftsansvariga. Läs mer om detta i avsnittet «De som får del av personuppgifterna».

Lagringstid

Det som inträffar först av att relevant lagringstid för cookies löper ut (se avsnittet «Cookies» nedan) eller tills du invänder mot vår behandling, t.ex. genom att uppdatera dina webbläsarinställningar för cookies.

 

Tävlingar

Ibland vill vi anordna tävlingar och ge våra kunder möjlighet att vinna fina priser. I samband med detta kommer vi att behandla dina personuppgifter.

Exempel på behandlingar som utförs för ändamålet

·    Behandling av personuppgifter för att registrera och administrera ditt deltagande i tävlingen.

·    Behandling av personuppgifter för att kommunicera med dig innan och under tävlingen gällande frågor som rör denna.

·    Behandling av personuppgifter för att utse vinnare.

·    Behandling av personuppgifter för att följa upp genomförd tävling i syfte att utvärdera tävlingen inför kommande tävlingar.

Laglig grund

Vårt och ditt berättigade intresse av att kunna genomföra och administrera tävlingar.

Lagringstid

Senast 6 månader efter avlutad tävling. Vi kan dock spara dina tävlingsbidrag och utvärderingar (ej kopplade till individ) i enlighet med gällande tävlingsvillkor.

 

Förbättring och utveckling

För att kunna se till att vi kan utveckla vår verksamhet och ligga i framkant vad gäller vårt erbjudande till dig kan vi använda personuppgifter för att ta fram statistik och liknande underlag i syfte att förbättra och utveckla vår service, våra produkter och våra tekniska system.

Exempel på behandlingar som utförs för ändamålet

·    Behandling av personuppgifter för att ta fram underlag för att kunna förbättra vårt företag genom att utvärdera, effektivisera och planera inköp, lagerhållning och leveranser eller utveckla vårt sortiment

·    Behandling av personuppgifter ge dig och andra kunder möjlighet att påverka vårt sortiment och webbplats, t.ex. genom kund- och marknadsundersökningar

·    För detta ändamål utför vi analyser baserade på dina personuppgifter. Läs mer om detta i avsnittet «Kundanalys».

·    Vi använder cookies och andra liknande spårningstekniker för detta ändamål. Läs mer om detta i avsnittet «Cookies».

Laglig grund

Vårt berättigade intresse av att kunna utveckla och förbättra vår verksamhet och vår service, våra produkter och våra tekniska system

Mottagare av personuppgifter

För detta ändamål kan vi dela vissa personuppgifter med våra systemleverantörer som tillhandahåller våra analysverktyg. Dessa leverantörer är personuppgiftsbiträden till oss. Läs mer om detta i avsnittet «De som får del av personuppgifterna».

Lagringstid

För detta ändamål är det svårt för oss att på förhand ange hur länge dina personuppgifter kommer sparas. Vi har istället infört rutiner för att löpande kontrollera om dina personuppgifter fortfarande är nödvändiga för detta ändamål. Personuppgifter som vi inte har använt under en period om 24 månader kommer vi att ta bort eftersom vi då inte längre bedömer att dina personuppgifter är nödvändiga.

 

 

Fullgörande av skyldigheter enligt lag

I vissa fall kan vi behöva behandla personuppgifter om det finns särskilda skyldigheter i lag, t.ex. om vi upptäcker felaktigheter i produkter. Då kan vi behöva behandla dina personuppgifter för att kommunicera med dig för att se till att vi tar ansvar för våra produkter.

Exempel på behandlingar som utförs för ändamålet

Vi behandlar personuppgifter för att uppfylla rättsliga förpliktelser, enligt krav i lagar, domar eller myndighetsbeslut. Kraven kan gälla vårt produktansvar eller säkerheten för våra produkter. I dessa fall kan vi behöva ta fram allmän kommunikation och information eller specifik information till dig om produktlarm och produktåterkallelser. Kraven kan också gälla våra skyldigheter enligt bokföringslagen eller penningtvättslagen.

Laglig grund

Rättslig förpliktelse.

Lagringstid

I enlighet med de preskriptionstider som anges i relevant lag. Enligt bokföringslagen har vi t.ex. skyldighet att spara uppgifter om våra transaktioner i 7 år.

 

Förhindrande av missbruk och brott

För din och vår trygghet arbetar vi med säkerheten hos oss på vår webbplats. För att uppfylla detta ändamål kan vi behandla dina personuppgifter.

Behandlingar som utförs för ändamålet

·    Behandling av personuppgifter för att kunna förhindra och utreda eventuella bedrägerier eller andra lagöverträdelser

·    Behandling av personuppgifter för att förhindra skräppostutskick, phishing, trakasserier, försök till olovlig inloggning på användarkonton eller andra åtgärder som är förbjudna enligt lag eller våra köp- och medlemsvillkor

·    Behandling av personuppgifter för att ta fram underlag i syfte att förbättra IT-system i syfte att höja säkerheten för företaget och användarna, t.ex. genom att skydda och förbättra vår IT-miljö mot angrepp och intrång.

Laglig grund

Vårt, våra medarbetares och våra kunders berättigade intresse av att kunna ha ett systematiskt säkerhetsarbete och för att förhindra missbruk eller förebygga, förhindra och utreda brott.

Lagringstid

Senast 36 månader efter insamling av uppgifterna. Om vi misstänker missbruk av en tjänst eller om vi upptäcker att ett brott har begåtts kommer vi att spara uppgifterna under den tid som är nödvändig för att fastställa, göra gällande eller försvara våra (eller tredje parts) rättsliga anspråk.

 

 

De som får del av personuppgifterna

Ibland kommer vi att behöva lämna ut dina uppgifter till andra företag. Dessa företag kan antingen vara personuppgiftsbiträden till oss eller självständigt personuppgiftsansvariga för sin behandling. Om de är personuppgiftsbiträden får de bara lov att behandla dina personuppgifter enligt våra instruktioner.

Kategorier av företag som är personuppgiftsbiträden till oss:

  • Leverantörer av marknadsföringstjänster
  • Tjänsteleverantörer som hjälper oss att anpassa våra tjänster utifrån våra användares upplevelse av tjänsterna
  • Leverantör av vår e-handelslösning.

Kategorier av företag som är självständigt personuppgiftsansvariga:

  • Speditörer
  • Betallösningspartners
  • Social media-plattformar, t.ex. Facebook eller Instagram.
  • Leverantörer av analysverktyg, t.ex. Google.
  • Tjänsteleverantörer som hjälper oss att anpassa våra tjänster utifrån våra användares upplevelse av tjänsterna.

När vi använder leverantörer kan vi ibland vara tvungna att överföra dina personuppgifter till ett land utanför EU/EES. Vi lämnar endast ut dina personuppgifter till ett land utanför EU/EES om det finns tillräckliga garantier för att dina personuppgifter hanteras på ett bra sätt.

För att skydda dina personuppgifter när vi överför dem vidtar vi alla rimliga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att skyddsnivån är densamma som inom EU/EES. I de fall personuppgifter behandlas utanför EU/EES garanteras skyddsnivån antingen genom ett beslut från EU-kommissionen om att landet ifråga säkerställer en adekvat skyddsnivå eller genom användandet av s.k. lämpliga skyddsåtgärder. Exempel på lämpliga skyddsåtgärder är godkänd uppförandekod i mottagarlandet, standardavtalsklausuler, bindande företagsinterna regler eller om EU-kommissionen har beslutat att landet uppfyller en adekvat skyddsnivå (t.ex. för USA när företaget är certifierat i Privacy Shield).

 

Kundanalys

För vissa ändamål utför vi analyser och tar fram underlag baserat på våra kunders personuppgifter. För vilka ändamål vi gör detta framgår av tabellerna ovan.

Analyserna och framtagandet av underlag kan antingen resultera i att vi segmenterar vår kunddatabas eller att vi analyserar specifikt hur du som kund upplever vårt företag och våra tjänster och produkter (i detta fall skapar vi en kundprofil om dig).

Om vi endast segmenterar vår kunddatabas innebär detta att vi inte får någon större kundinsikt om just dig utan segmenteringar handlar om att vi ska kunna få bättre insikt i hur olika kundgrupper upplever våra tjänster och produkter. I dessa fall använder vi begränsade kunddata såsom köphistorik och ålder. Så är fallet när vi utför analyser och tar fram underlag för att utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system och för delar av vår marknadsföring.

För annan marknadsföring använder vi fler personuppgifter för att vi ska kunna anpassa vårt erbjudande till just dig. Vi vill ju såklart att du ska få ta del av de förmåner, erbjudanden, annonser och andra tips som är relevanta för just dig!

För att vi ska se till att du får ett relevant innehåll behöver vi utföra kundspecifika analyser som baseras på fler personuppgifter. Uppgifterna kan vara relaterade till hur du använder våra webbsidor och andra digitala kanaler (t.ex. vilka sidor och delar av sidor du besökt och vilka sökningar du gjort), din köp- och orderhistorik, ålder, språk- och andra tekniska inställningar, samt platsinformation från kundens mobila enheter (t.ex. mobiltelefon eller surfplatta) eller resultat från kundnöjdhets- eller marknadsundersökningar. Vi kan också komplettera våra uppgifter med uppgifter från annan källa (t.ex. andra företag) för att få en så bra bild av dina intressen och preferenser som möjligt.

Vi har stor respekt för din integritet och vi vill inte behandla dina personuppgifter för kundspecifika analyser om du inte tycker att det känns bra. Men vi hoppas ändå att du tycker att våra förmåner, erbjudanden och det personliga innehåll som vi ger till dig är så pass bra att du låter oss fortsätta behandla dina personuppgifter för dessa ändamål.

Om du vill att vi slutar med kundspecifika analyser kan du alltid invända mot vår marknadsföring till dig som kund (inklusive våra kundspecifika analyser, dvs. profileringen).

 

Dina rättigheter

När vi behandlar dina personuppgifter har du vissa rättigheter. Här följer en genomgång av vilka dessa rättigheter är och vad de innebär.  

 

Tillgång

Du har rätt att få information om hur vi behandlar dina personuppgifter samt en kopia av personuppgifterna.

 

Rättelse

Du kan begära att felaktiga eller ofullständiga data rättas.

 

Radering

Du har rätt att få dina personuppgifter raderade i följande fall:

 

  • Personuppgifterna är inte längre nödvändiga för de ändamål för vilka de samlats in eller behandlats;
  • Du har återkallat ditt samtycke till behandling av personuppgifterna och det finns inte någon annan rättslig grund för behandlingen;
  • Du har invänt mot behandling av personuppgifter som skett med stöd av vårt berättigade intresse och ditt intresse väger tyngre;
  • Vi har behandlat personuppgifterna på ett olagligt sätt;
  • Personuppgifterna måste raderas för att uppfylla en rättslig förpliktelse.
  • Begräsning av behandling

 

Du har rätt att begära att behandlingen av dina personuppgifter begränsas i följande fall:

 

  • Du bestrider personuppgifternas korrekthet, under en tid som ger oss möjlighet att kontrollera om personuppgifterna är korrekta;
  • Vi har behandlat personuppgifterna på ett olagligt sätt och du motsätter dig att personuppgifterna raderas och begär i stället att dess användning begränsas;
  • Du behöver personuppgifterna för att kunna fastställa, göra gällande eller försvara rättsliga anspråk men vi behöver inte längre personuppgifterna för de ändamål de behandlats för;
  • Du har invänt mot behandling av dina personuppgifter och vi inte har utfört en bedömning av vems berättigade intresse som går före.
  • Invändning mot behandling

 

Du har rätt att invända mot sådan behandling av dina personuppgifter som vi behandlar med anledning av ett berättigat intresse. Behandlingen upphör i sådant fall om vi inte har ett berättigat intresse som går före dina intressen eller om vi måste fortsätta behandlingen för att tillvarata rättsliga anspråk.

 

Återkalla samtycke

Du har rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke. När du återkallar ditt samtycke kommer vi inte samla in nya uppgifter om dig för ändamålet som ditt samtycke avsåg, men vi har fortfarande rätt att behandla de uppgifter som vi samlat in om dig innan du återkallade ditt samtycke.

 

Dataportabilitet

Du har rätt att under vissa förutsättningar få ut de personuppgifter som rör dig som du har

lämnat till oss i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format och har rätt att

överföra dessa till en annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet). Rätten till

dataportabilitet föreligger när:

 

- behandlingen grundar sig på ditt samtycke eller på ett avtal; och

- behandlingen sker automatiserat.

 

Du har rätt till överföring av personuppgifterna direkt från oss till en annan

personuppgiftsansvarig när detta är tekniskt möjligt.

 

Klagomål

Om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter kan du kontakta oss eller lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet.

 

Cookies

Vi använder så kallade cookies på webbplatsen. Den information som samlas in och analyseras med hjälp av cookies används för att anpassa och effektivisera våra tjänster, innehållet på webbplatsen, erbjudanden och annonser till besökaren, samt för att öka säkerheten på webbplatsen.

Kort beskrivet så fungerar det så här: All information som ska stanna kvar mellan två sidladdningar måste på något sätt knytas till en viss användare. Detta görs genom att en unik nyckel lagras i en användarens webbläsare. När användaren laddar en ny sida så skickas nyckeln med till sidan och vi kan på så sätt komma fram till om användaren är inloggad och om denne har lagt något i varukorgen och så vidare.

 

Hur vi använder cookies och liknande spårningstekniker

Cookies används bl.a. för att vi ska kunna tillhandahålla vår webbplats och för att denna ska fungera på ett smidigt sätt.

 

Namn

Utfärdare

Ändamål

Lagringstid

user_allowed_save_cookie

Magento

Indicates whether a customer allowed to use cookies.

1 år

section_data_ids

Magento

Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.

1 dag

recently_viewed_product_previous

Magento

Stores product IDs of recently previously viewed products for easy navigation.

1 dag

recently_viewed_product

Magento

Stores product IDs of recently viewed products for easy navigation.

1 dag

recently_compared_product_previous

Magento

Stores product IDs of previously compared products for easy navigationThe primary group of web page links that a customer uses to navigate around the website; the navigation links to the most important categories or pages on an online store.

1 dag

recently_compared_product

Magento

Stores product IDs of recently compared products.

1 dag

product_data_storage

Magento

Stores configuration for product data related to Recently Viewed / Compared Products.

1 dag

private_content_version

Magento

Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.

10 år

persistent_shopping_cart

Magento

A link to information about your cart and viewing history, if you have asked for this

1 år

mage-translation-storage

Magento

Facilitates translation of content to other languages.

N/A

mage-translation-file-version

Magento

Facilitates translation of content to other languages.

N/A

mage-messages

Magento

Tracks error messages and other notifications that are shown to the user, such as the cookie consent message, and various error messages. The message is deleted from the cookie after it is shown to the shopper.

1 dag

mage-cache-storage-section-invalidation

Magento

Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.

1 dag

mage-cache-storage

Magento

Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.

1 dag

mage-cache-sessid

Magento

Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.

1 dag

form_key

Magento

Stores randomly generated key used to prevent forged requests.

N/A

 

 

Hur du blockerar användning av cookies och vad som händer om du inte accepterar cookies

Accepterar man inte cookies i sin webbläsare kommer flera av funktionerna på webbplatserna inte att fungera. Detta eftersom webbplatsen kommer tycka att det är en ny besökare vid varje sidladdning.

Om du inte accepterar cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Om du inte vill att dina besök på vår webbplats ska visas i statistiken i Google Analytics kan du installera ett tillägg i din webbläsare genom att följa denna länk: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan läsa mer om cookies på Post- och telestyrelsens webbsida.

 

 

Tredjepartscookies

Vi använder även tjänster från tredje parter vilka i vissa fall använder cookies. Bland annat samarbetar vi med Google och Kelkoo. Om du kommer från Kelkoo så placeras cookies (med domänen track.adform.net) på enheten för att spåra deras användning och inköp på Dogmans webbplatser. Google Analytics användar cookies för att samla in information om hur besökare använder vår webbplats. Data samlas in anonymt och rapporter sammanställs om antal besökare, tid på sidan och vilka sidor som besökts. För ytterligare information om Googles integritetsregler, klicka på följande länk: www.google.com/intl/en/policies/privacy

 

Du kan välja att inte acceptera cookies från tredje part i din webbläsare.

 

Tredje parter som vi använder:

Läs mer om deras cookie-användning:

Facebook

https://www.facebook.com/policies/cookies/

Google

https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=sv

Kelkoo

https://www.kelkoo.co.uk/company-pages/cookie-policy

Klevu

https://www.klevu.com/gdpr/

Nosto

https://www.nosto.com/data-privacy/

Semrush

https://www.semrush.com/company/legal/cookie-policy/