Nina Ottosson

Mixade aktiveringsleksaker från Nina Ottosson

Nina Ottosson -aktivera och stärk kognitiv förmåga

Nina Ottosson hundleksaker är välkända för att vara originalet bland aktiveringsleksaker som används för att träna upp både kropp och sinne hos din bästa vän.

Deras produkter utgår ifrån att ditt djur behöver aktiveras både fysiskt och mentalt, och på vägen även stärka bandet mellan dig och din hund. Oavsett vad ditt mål är så är produkterna väldigt bra för att på ett sunt sätt aktivera hundens hjärna och kognitiva förmåga på ett lekfullt, utmanande och roligt sätt.

Nina Ottosson aktiveringsspel nivå 1

Ovan ser du exempel på de modellerna som enklast för hunden att lösa och få sin belöning från. Stärk alltid hundens självförtroende och bygg upp svårighetsgraden steg för steg så att hunden lyckas. För att klura ut de här modellerna kan hunden ta sitt naturliga beteende i att putta med nosen, kraffsa, putta till hjälp.

Nina Ottosson aktiveringsleksak nivå 2

Ovan finner du exempel på modeller som är medelsvåra, perfekta för de hundar som galant klarar nivå ett och har tålamod till lite mer utmaning och träna sig i tanken på flera steg och moment innan belöningen kommer. Här kan hunden fortfarande lösa spelet med envishet även om taktik och inlärning kommer till nytta för att snabbare få in "snitsen". Att träna tillsammans är bästa vägen till framgång.

Nina Ottosson aktiveringsleksak nivå 3

Här är vi uppe på riktigt kluriga spel som hunden behöver lära sig stegvis med husse eller mattes hjälp. Utmanande för hunden och perfekt långsiktig träning för er tillsammans.

 

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Handle etter
Filter
Category
 • Hund 15 elementer
  • Leker 15 elementer
   • Aktivisering og Spill 15 elementer
 • Katt 3 elementer
  • Leker 3 elementer
   • Aktivisering 3 elementer
Farge
Størrelse
Pris
per side
Set Descending Direction
per side
Set Descending Direction